Підтримуючи китайське передбачення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на справді найменше. Між кожною з божевільних реакцій цього року люди справді мали місце, особливо коли це стосується людей’ сексуальні практики цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. Однак один момент, якого я не знаю’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні в повному обсязі – – це була величезна чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт більше ніколи не був таким самим.

Це довідкова інформація про легендарну подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи дискусійним, незважаючи на те, що це місце для розваг для дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то багато людей у ​​всьому світі’ Веб-сайт верхньої труби або складений, або принаймні в основному роздутий.

Однак після місяців тиску на MindGeek ситуація фактично закінчилася (тут не йдеться про гру слів)’ веб-сайт лідера. По-перше, запит на видалення k * ddie порно з сайту зцілив понад 425 000 нотаріусів після того, як насправді з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті з’явилася непристойність за участю m * nors.Читайте тут online porns На нашому сайті

(Чесно кажучи, я точно не розумію, наскільки реальним є все те, що я одягаю, щоб не намагатися знайти це нездужання

лайно. ) Разом з усім цим люди насправді скаржилися, що є завантаження, які також вимагають сексуальної поведінки без згоди. Завдяки цій історії останнім часом сайт був відкинутий популярною пресою, яка призвела до того, що фірми банківських карток заборонили клієнтам витрачати гроші на преміум-контент на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою PornHub та інших каналів є проблема кіберпіратства та копіпасти. Тому з кожним із цих випусків у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “ одна з найрозширеніших гарантій у фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порнографічний гігант дотримувався й, безперечно, продовжуватиме політику:

• запобігання неперевіреним профілям від додавання нового вмісту будь-якого типу

• вимагаючи, щоб користувачі, які завантажили вміст, перевіряли себе, фотографуючи себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження більшості відеокліпів у системі

• видалення будь-якого веб-вмісту, який насправді не був розроблений перевіреними особами PornHub

Цей останній пункт був технічно одним із найвидатніших, враховуючи, що загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше ніж 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я визнав, що було багато скопійованих відео, але божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші популярні соціальні медіа-компанії за те, що вони не маючи ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі масштабні зміни в плані, я можу сказати, що я’ m типу – занепокоєний– не через те, що r * pist і різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба уникнути регулятивного втручання, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо так, я б уявляв, що абсолютно невинні люди вилучили їхній вміст і закрили канали після всього цього.

Якщо залишити в стороні моє невдоволення, то є фактор, який може послабити –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять факторів, щоб зробити це.

Нижче’ це те, що вам слід шукати замість PornHub

Хто що розпізнає’ Найімовірніше, це станеться з PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ми вас охопили. Ось список з 10 спокусливих веб-сайтів-тубів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як ваш PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t область трубок у будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий сайт трубок на додаток до PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порно, XVideos може незабаром стати лідером порноканалів.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт абсолютно запущений. Як і на всіх інших порнографічних сайтах, зазначених нижче, на цьому наборі є потоки абсолютно безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує фантастичних завантажень для перегляду. А завдяки майже 10 мільйонам завантажень ви можете більше ніколи не переглядати порнографічний канал.

Чорт, подумайте про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли від записаних відеокліпів –– якщо це’ хоч якось можливо – знадобиться деякий час, щоб перейти до програм веб-камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні, якщо не сотні захоплюючих версій, готових візуально вразити вас ––принаймні до тих пір, поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви не’ Вам не доведеться витрачати гроші на порно преміум-класу, але, коли це стосується цього сайту, ви можете взяти до уваги можливість розщедритися на ці чудові фільми. Вибір фантастичний, а якість абсолютно сенсаційна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як платіжний учасник ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ Ви матимете доступ до кількох найгарячіших робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ Вас хвилює ціна, ’ не хвилюйтеся. Платний доступ за тридцять днів коштуватиме вам 6,99 доларів США, що на місяць набагато дешевше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одразу. Можливо, найефективнішою угодою є отримання довічної підписки, яка, безумовно, коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але якщо ви це подумаєте, ви’ фактично отримувати нескінченну кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви не’ я не хочу платити кожну частину цього або будь-якої готівки. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-програм у прямому ефірі, ви можете побачити безліч рекламних каналів порнозірок і неймовірний вибір зображень.

Що’ і багато іншого, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцем проживання, статтю та положенням. Ще краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та схильностями серед інших вимог пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з особами, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви могли очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування, відвертого обміну фотографіями та підготовки різноманітних інших хтивих віртуальних завдань. Але привіт, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримати достатнього визнання від дрочників в Інтернеті. Фактично існують мільйони завантажень, які’ s просто опис відео. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні гарячі фотографії та чудові GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи помилився, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, найпопулярнішим типом порно є некатегоризоване. З відчуттям, яке надзвичайно дивовижне, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих сторінках.

Усе ж я вважав, що це тип широкої гри, тому я вирішив “ формально відносяться до інших популярних груп аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; реальні люди, яких ви бачите, як насолоджуються собою, падають і брудняться.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Ви розумієте, що аматорська еротика також буває обох видів. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних спеціалістів, яких ви’ ве (хороша новина в тому, що) ніколи раніше не бачив разом із пробним порно у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не лише маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є практичним і не містить спаму, за винятком перемикача Porn Gaming –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, найвища якість трохи повсюдна, однак це’ частково в результаті поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є ідеальною порноплатформою для всіх типів дивних збоченців.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ У нас є групи на будь-який смак і більше, ніж просто типові, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні зв’язки та порнографічні відеоролики зі шкіри. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ, тому ‘називається & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр абсолютно точно надасть вам усі види парної, дивної та суперекстремальної порнографії. Звісно, ​​нічого з цього – як я розумію – не заслуговує на очищення PornHub, але деякі відео тут можуть викликати у деяких людей жах.

Якщо ви хочете, щоб вашу смішну кістку лоскотали до, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим, оскільки на ньому є ‘& lsquo; забавний інструмент для фільтрування різноманітних предметів. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи дивною, але деякі з них зроблені одночасно як лайки й горіхи.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, додаткова цікава річ у цьому каналі – це значні веб-сторінки взаємодії з сусідами. Існують рядки форуму для обговорення, за допомогою яких учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та зображеннями. Motherless також має кімнату онлайн-чату, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, з якими весь час підписуєтеся, а ви’ відкриє для себе якийсь надзвичайно дивний і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мати не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ належним чином знятий або знятий початківцями, висока якість переважної більшості цих абсолютно безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я не’ У мене немає конкретної кількості, але цей фільм мені подобається, як один із найбільших фільмів, розміщених на веб-сайті. Запропонуйте спробувати, а ви скажіть мені –– Я думаю, ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас бентежить стільки звернень, відкриваючи сторінку, одягніть ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді було додано останнім часом, що’ були помітні, і незабаром почнуть завантажуватися.

Я не’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу останній варіант’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Далі ви можете відфільтрувати результати відео за якістю чіткості, періодом відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транс порно.

Я маю додатково торкнутися SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього сайту можуть не лише запустити власні мережі, а й запустити власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється нерозбірливість, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести групу, тег, ключову фразу чи порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Подумайте про це, і ви захочете зробити цю фінансову установу електронною поштовхом.

YouPorn

Коли мова йде про марку, цей безкоштовний порносайт виглядає охайно, а вміст багато в чому подібний –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, на якому розміщено різноманітну недоїдку, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально організовані прямо в безліч категорій, які мають зацікавити практично будь-яке чуттєве візуальне відчуття.

Хоча є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є ціла купа, ще більше спеціалізованої еротики, настільки, щоб переконатися, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд із цим є зона еротики, яка містить хвилю збудливих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські версії все одно варто переглянути.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ Не має забагато у вигляді додаткових наворотів, що є фантастичним для тих, хто має намір сісти та піти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього веб-сайту’ набір інструментів перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно і традиційно, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що конкретно шукаєте, ця платформа має епічний список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Жінки з веб-камери на YouJizz Live прекрасні так само, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондини, вам варто заглянути на веб-камеру YouJizz. У них є багато привабливих братів і сестер, але я насправді бачив, що ти’ Знайдемо жінок з медоволосим волоссям.

Поки ви можете хотіти клацати й жарти, одягайте’ ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є ще багато каналів, про які можна дізнатися та захопитися.